Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Παιδικό Ωροσκόπιο

Παιδικό Ωροσκόπιο

Αυτή η αστρολογική ανάλυση έχει σχεδιαστεί ως ένας χρήσιμος οδηγός για τους γονείς και το παιδί που μεγαλώνουν. Μέσα από τα προσωπικά αστρολογικά δεδομένα του παιδιού μπορούν ν' αντληθούν πολλές πληροφορίες που αποτελούν ένα σημαντικό βοήθημα ανάπτυξης και διαπαιδαγώγησης.

Στην ανάλυση αυτή υπάρχουν 7 κεφάλαια που σκιαγραφούν με ένα πολύ αποτελεσματικό τρόπο όλες τις τάσεις που αστρολογικά διαγράφονται για την προσωπικότητα του παιδιού.

Στο Κεφάλαιο 1 περιγράφεται η προσωπικότητα του παιδιού αλλά και το πως αυτό φαίνεται στους άλλους.

Τα Κεφάλαια 2 & 3 περιγράφουν τις επιρροές που ασκούν η μητέρα και ο πατέρας, και ποιες εμπειρίες προκαλεί η κάθε σχέση  στη μικρή ύπαρξη  που αναπτύσσεται.

Το Κεφάλαιο 4 περιγράφει τον χαρακτήρα του εστιάζοντας στο μυαλό του, τον τρόπο επικοινωνίας, την στάση του προς την εκπαίδευση και τις πνευματικές του ικανότητες.

Το Κεφάλαιο 5 αναλύει το πεπρωμένο, τον προορισμό του, τις επαγγελματικές του τάσεις και την πιθανότητα επιτυχίας. Όλες αυτές οι πληροφορίες συνδυάζονται και ενισχύονται ή όχι από άλλα σημεία της ανάλυσης.

Στο Κεφάλαιο 6 αναλύονται οι συνθήκες της υγείας του, οι τάσεις και οι ροπές που δημιουργούνται από τις διάφορες όψεις.

Στο Κεφάλαιο 7 εξετάζεται η αστρολογική επιρροή των εξωτερικών πλανητών που επηρεάζουν όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν την ίδια περίοδο του έτους, ωθώντας έτσι σε κοινές ιδέες μεταξύ των γενεών. Αυτό είναι σημαντικό γιατί διαφαίνεται η τάση στην οποία θα μεγαλώσει η γενιά του και οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει.

Έτσι ο γονιός μπορεί να έχει στα χέρια του ένα πολύτιμο εργαλείο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών του, που θα τον βοηθήσει να καταλάβει καλύτερα την μικρή προσωπικότητα που αναπτύσσεται δίπλα του αλλά και να καθοδηγήσει με τον πιο αρμονικό τρόπο τις προσωπικές του επιτεύξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου