Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ετήσιο Ωροσκόπιο

Ετήσιο Ωροσκόπιο

Το ετήσιο ωροσκόπιο ή αλλιώς Ηλιακή Επιστροφή είναι μία αστρολογική ανάλυση που ισχύει για ένα ολόκληρο έτος. Υπολογίζεται η ακριβής θέση του Ήλιου που κατείχε κατά την ώρα της γέννησης σας στο γενέθλιο χάρτη. Αυτό το γεγονός συμβαίνει κάθε χρόνο που έχουμε και ένα πλήρη κύκλο του Ήλιου μέσα στο ζωδιακό.

Το γεγονός αυτό συμβαίνει πολύ κοντά στα γενέθλια μας. Θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή η νέα ημερομηνία είναι τα γενέθλια μας στη φετινή χρονιά. Με αυτά τα δεδομένα τον Ήλιο να βρίσκεται στην ακριβή γενέθλια του θέση, έχουμε ένα νέο ωροσκόπιο όπου εξετάζονται οι αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν την χρονιά που θα διανύσουμε.

Αυτές οι αναλύσεις σηματοδοτούν τα κυριότερα γεγονότα του έτους όπως αυτά διαφαίνονται αστρολογικά από την Ηλιακή Επιστροφή.

Περιγράφονται πιθανά γεγονότα για το έτος και επισημαίνονται οι θετικές και οι αρνητικές όψεις των πλανητών σε αυτή την περίοδο. Η ανάλυση προσφέρει υποδείξεις για το πως μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει, να χειριστεί, να αξιοποιήσει ή να αποφύγει επιδράσεις από τις όψεις που δημιουργούνται.

Στο πρώτο μέρος της ανάλυσης υποδεικνύονται οι γενικές εξωτερικές συνθήκες της περιόδου, η ψυχολογία που θα μας διακατέχει και οι ευκαιρίες ή δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν σε διάφορους τομείς της ζωής.

Στο δεύτερο μέρος αναλύονται οι 12 αστρολογικοί οίκοι και αξιολογούνται πιο ειδικά θέματα, όπως π.χ σε ποιο τομέα της ζωής σας οι διάφορες πλανητικές επιρροές θα είναι περισσότερο έντονες, πιθανές αντιδράσεις σας και εσωτερικές αλλαγές που απαιτούνται. Αναλύονται οι θέσεις των Ηλιακών Οίκων σε σχέση με τους Γενέθλιους καθώς και οι θέσεις των πλανητών στους οίκους όπου αναλύονται ξεχωριστά.

Το Ετήσιο Ωροσκόπιο είναι ένα πρακτικό και χρήσιμο εργαλείο ώστε ν' αναλύσει και να επωφεληθεί κάποιος από τις προοπτικές του έτους, χρησιμοποιώντας την οξυδέρκεια του, την γνώση και την πρόβλεψη σε συνδυασμό με την βούληση του ώστε να έχει μια μέγιστη αξιοποίηση όλων των πληροφοριών και των ευκαιριών που θα του παρουσιασθούν μέσα στο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου