Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Μηνιαίο Ωροσκόπιο

Τι είναι το Μηνιαίο Ωροσκόπιο;

Το μηνιαίο ωροσκόπιο ή αλλιώς Σεληνιακή Επιστροφή είναι μία αστρολογική ανάλυση που ισχύει για έναν μήνα. Υπολογίζεται η ακριβής θέση της Σελήνης που κατείχε κατά την ώρα της γέννησης σας στο γενέθλιο χάρτη. Αυτό το γεγονός συμβαίνει κάθε 28 ημέρες που έχουμε και ένα πλήρη κύκλο της Σελήνης μέσα στο ζωδιακό.

Αν η Γενέθλια Σελήνη σας για παράδειγμα είναι στις 8 μοίρες του Λέοντα, η Σεληνιακή επιστροφή θα υπολογιστεί όταν θα ξαναβρεθεί από διέλευση στην ίδια θέση. Από αυτή την θέση ξεκινάει και υπολογίζεται ένας σεληνιακός σας μήνα, διάρκειας 28 ημερών. Σ' ένα έτος έχουμε περίπου 13 σεληνιακούς μήνες.

Αυτές οι αναλύσεις σηματοδοτούν τα κυριότερα γεγονότα του μήνα όπως αυτά διαφαίνονται αστρολογικά από την Σεληνιακή Επιστροφή.

Περιγράφονται πιθανά γεγονότα για τον συγκεκριμένο μήνα και επισημαίνονται οι θετικές και οι αρνητικές όψεις των πλανητών σε αυτή την περίοδο. Η ανάλυση προσφέρει υποδείξεις για το πως μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει, να χειριστεί, να αξιοποιήσει ή να αποφύγει επιδράσεις από τις όψεις που δημιουργούνται.

Το μηνιαίο ωροσκόπιο είναι ένα πρακτικό και χρήσιμο εργαλείο ώστε ν' αναλύσει και να επωφεληθεί κάποιος από τις προοπτικές του μήνα, χρησιμοποιώντας την οξυδέρκεια του, την γνώση και την πρόβλεψη.

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε που οι δραστηριότητες του απαιτούν σκέψη, αποφάσεις, κρίση, καθοδήγηση και έμπνευση. Ειδικά για επιχειρηματίες, στελέχη, διευθυντές, συμβούλους αλλά και για όποιον βρίσκεται σε μια περίοδο ανάγκης λήψης άμεσων αποφάσεων.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τις αναλύσεις ενός έτους, δηλαδή 13 σεληνιακούς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου