Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Συναστρία


Τι είναι Συναστρία; 

 

Η συναστρία είναι μια μέθοδος της Αστρολογίας που σας βοηθάει να διαπιστώσετε αν έχετε κάνει σωστή επιλογή ενός συντρόφου αν πρόκειται για τα συναισθηματικά σας ή ενός συνεργάτη αν πρόκειται για τα επαγγελματικά σας. Σας δείχνει αν ταιριάζετε πραγματικά με τον σύντροφο σας ή το συνεργάτη σας, τι πρέπει να κάνετε για να κυλήσει όμορφα η σχέση σας, ποιοί είναι οι προβληματικοί τομείς και οι ελλείψεις, πως να τους αντιμετωπίσετε, ποιός είναι ο τρόπος να αλληλοσυμπληρωθείτε.

Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός γεννημένος σε μια μοναδική στιγμή μέσα σ' ένα ζωντανό εξελισσόμενο σύμπαν. Οι ενέργειες του σύμπαντος διέρχονται μοναδικά μέσα στην ανθρώπινη ύπαρξη, δίνοντας τις τάσεις που χαρακτηρίζουν το κάθε ανθρώπινο ον.

Η αστρολογία είναι η μόνη επιστημονική προσέγγιση που έχει φτάσει στο σημείο να μπορεί να προσδιορίσει με καταπληκτική ακρίβεια την συμβατότητα 2 ανθρώπων. Αυτό ονομάζεται τρολογικά, συναστρία. Ο αστρολόγος ενώνει τους 2 αστρολογικούς χάρτες των ατόμων που εξετάζει και μελετά το πως "επιδρά" ο ένας πάνω στον άλλον. Προκύπτουν έτσι δύο χάρτες όπου κάθε γενέθλιος χάρτης του ενός "κάθεται¨στου άλλου.

Οι αστρολογικές σχέσεις που προκύπτουν αναλύονται και φανερώνονται οι βασικές δομές και τάσεις της σχέσεις.

Μια συναστρία έχει πολλές εφαρμογές αλλά μια βασική της εφαρμογή είναι η αισθηματική ή αλλιώς ερωτική συναστρία. Η ερωτική συναστρία είναι η πιο συχνή έρευνα που μπορεί να κάνει ένας αστρολόγος και ο λόγος είναι ότι όλοι θα θέλαμε να είχαμε μια γενική εικόνα της σχέσης μας.

Μέσα από αυτή την ανάλυση μπορούν να φανούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός δεσμού. Όταν μια σχέση είναι στην αρχή της μπορεί να μην μας απασχολούν οι ιδιοτροπίες του συντρόφου μας, όταν αυτή όμως εξελίσσεται και γίνεται κάτι πιο σοβαρό, τότε αυτή η ανάλυση είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο αυτογνωσίας με σκοπό πάντα να κατανοήσουμε καλύτερα τον σύντροφο μας ή και τον εαυτό μας.

Όλοι έχουμε παρατηρήσει πως κάποιοι άνθρωποι μας ξυπνούν έναν καλύτερο εαυτό και κάποιοι άλλοι όχι. Κάποιοι μας ενεργοποιούν κοινωνικά, επαγγελματικά, στα όνειρα, άλλοι μας βγάζουν πάθος, ζωή, ζήλια, θυμό, κριτική, έλεγχο ανασφάλεια, ζεστασιά, κατανόηση και τόσα άλλα. Ο κάθε άνθρωπος μας αφυπνίζει διαφορετικά πράγματα. Αυτό το φαινόμενο της αλληλοεπίδρασης το ερευνά και αναλύει με απίστευτη ακρίβεια μια ερωτική συναστρία.

Ο κάθε άνθρωπος βαδίζει το δικό του μονοπάτι. Σε μια αισθηματική σχέση τα μονοπάτια αυτά ενώνονται και κάποια πράγματα γίνονται κοινά. Έτσι πολλά θετικά του ενός εισχωρούν στη ζωή του άλλου αλλά ταυτόγχρονα και νέες προκλήσεις.

Είναι πραγματικά χρήσιμο ένα ζευγάρι να έχει στα χέρια του μια τέτοια βοήθεια. Πολλές ατυχίες μπορούν να αποφευχθούν και πολλά προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα από μια άλλη σκοπιά.

Εάν γνωρίζουμε τα ακριβή στοιχεία γέννησης τότε η ανάλυση είναι και πιο ακριβής.

Συναστρία / Παραγγελία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου