Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ηλεκτρονική Προώθηση Αναλύσεων


Η synastria.gr κάνοντας πιο προσιτή την γνώση της αστρολογίας δραστηριοποιείται στη ηλεκτρονική προώθηση αναλύσεων μέσα από τα πλέον σύγχρονα προγράμματα.

Περιγράφουμε στις ενότητες που ακολουθούν απλές έννοιες που θα βοηθήσουν στην κατανόηση σας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας αυτής της αρχαίας επιστήμης.

Για όλα τα θέματα που αναγράφονται εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε ηλεκτρονικά να κάνετε μια παραγγελία και σε λίγες ημέρες θα σας αποσταλεί ταχυδρομικώς μια λεπτομερής τυπωμένη ανάλυση με αντικαταβολή.

Η ομάδα του synastria.gr ασχολείται επαγγελματικά με την αστρολογία τα τελευταία 30 χρόνια.

Έχει δώσει χιλιάδες αστρολογικές συνεδρίες συγκεντρώνοντας μια τεράστια εμπειρία ζωής. Είμαστε σύμβουλοι εταιριών και επιχειρήσεων. Συνεργάτες μας έχουν δώσει πολλές διαλέξεις σε θέματα αστρολογίας, εσωτερισμού και πνευματικής αναζήτησης.

Στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί με αρκετά περιοδικά καθώς και με τηλεοπτικά κανάλια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Η προσέγγιση μας για την αστρολογία είναι πιο εσωτερική πιστεύοντας πως πέρα από ένα εργαλείο πρόβλεψης αποτελεί και ένα μέσο αυτογνωσίας. Ένα μονοπάτι που μπορεί κάποιος να δει τον εαυτό του πιο εύκολα και να καταλάβει αυτές τις εσώτερες ανάγκες του που καθορίζουν την ζωή του.

Η ομάδα του synastria.gr αποτελείται από αστρολόγους με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία που παρέχουν την βοήθεια τους σε επίπεδο ατομικών συνεδριών.

Η εταιρία δραστηριοποιείται και στο χώρο της συμβουλευτικής, προωθώντας έγκυρα επιστημονικά προγράμματα αστρολογίας κάνοντας γνωστή την προσέγγιση αυτή στο ευρύ κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου